Groep 2

BERICHTEN

22 sep 2022 - Welkom op de pagina van groep 2

De groep bestaat uit 21 leerlingen en bevindt zich op de begane grond tegenover de lift.  

Op deze pagina houden we u op de hoogte van onze activiteiten en kunt u o.a. het kleuterpleintje, werkbladen en meer informatie vinden.

 

In de groepen 1 en 2 wordt er gewerkt met Kleuterplein. Kleuterplein biedt vele handvatten om een rijke leeromgeving te creëren voor de kinderen waarbij er veel te ontdekken en beleven valt.

Kleuterplein behandelt alles wat een kleuter tegenkomt: rekenen, lezen, (voorbereidend) schrijven, Engels, sociaal-emotionele ontwikkeling, wereldoriëntatie, burgerschap, drama, muziek en beeldende vorming.

Kleuters blijven kleuters. Ze willen spelen en dingen ontdekken. Kleuterplein geeft ze daar alle ruimte voor, met een themahoek, bouwhoek, ontdekhoek, lees- en schrijfhoek, rekenhoek, verfbord en zand-watertafel.

 

De kinderen hebben elke woensdag gymles. De gymkleding bestaat uit een wit t-shirt, een zwarte sportbroek en gymschoenen.

 

De groep is bemand door juf Anoeshka en juf Radha. Op de maandag en dinsdag krijgen de kinderen les van juf Radha en van woensdag t/m vrijdag staat juf Anoeshka voor de groep. 

 

Als er vragen zijn horen wij het graag. U kunt ons bereiken via het schoolnummer, Socialschools app en e-mail.

abadal@vahon.nl of rthakoeri@vahon.nl 

 

Wij hopen samen met u en uw kind een mooi, leuk en succesvol leerjaar van te maken.

 

Met vriendelijke groet, 

Juf Anoeshka  (abadal@vahon.nl)

en juf Radha (rthakoeri@vahon.nl)